Podjetje RIDE d.o.o. je preko svoje kolesarske trgovine FREERIDER v Murski Soboti na kolesarski sceni prisotno že kar nekaj let. Zaposleni imamo ogromno izkušenj pridobljenih na kolesarskih tekmovanjih doma in v tujini, s sodelovanjem z domačimi in tujimi proizvajalci koles in opreme, ter preko naše lastne blagovne znamke MANTIS BIKE TOOLS tudi zelo veliko izkušenj pri sodelovanju v velikih kolesarskih turističnih projektih, prevsem v največjih in najbolj popularnih kolesarskih turističnih destinacijah po Evropi.

Ker želimo naše znanje pridobljeno v tujini prenesti tudi na lokalno področje smo se odločili, da ob kolesarski trgovini in servisu, strankam ponudimo tudi izposojo najkvalitetnejših električnih koles priznanih proizvajalcev SCOTT in BERGAMONT, ter veliko dodatne opreme najboljših proizvajalcev. V sodelovanju s kolesarskimi vodniki MTB POMURJE organiziramo vodene kolesarske ture po Pomurju, vam organiziramo krajše bivanje ali daljše počitnice pri lokalnih ponudnikih prenočišč, vam predstavimo lokalno kulinariko in še marsikaj drugega…

 

 

Vodene kolesarske ture po Prekmurju že od 49,00€ po osebi s vključenim obrokom pri lokalnem ponudniku domače hrane ali od 59,00€ po osebi s vključenim obrokom in najemom električnega kolesa. Cene veljajo ob udeležbi najmanj dveh oseb. Za ostale podrobnosti konatktirajte nas ali MTB POMURJE.

 

 

V kolikor prihajate k nam na počitnice brez kolesa, oziroma bi si za čas počitnic želeli izposoditi res kvalitetno električno kolo nas kontaktirajte, rezervirajte kolo in uživajte.